آلودگی شیمیایی مواد غذایی با ظرف کریستال

برای ما منطقی است که غذای ما اگر مواد شیمیایی کت چرم دخترانه کوتاه در آن وجود داشته باشد، آلوده می‌شود، اما آیا می‌دانستید که غذای ما می‌تواند توسط انواع خاصی از ظروف و تجهیزات آشپزخانه آلوده شود؟

وجود صابون ها و سایر پاک کننده ها، پولیش ها و آفت کش ها در غذای ما مطمئناً یک آلودگی شیمیایی مواد غذایی ما خواهد بود.

علاوه بر این نوع مواد شیمیایی، انواع خاصی از قابلمه‌ها، تابه‌ها، ظروف، تجهیزات و ظروف شیشه‌ای آشپزخانه نیز وجود دارند که می‌توانند مواد غذایی ما را از نظر شیمیایی آلوده کنند.

اینها شامل اسپند جیوه نقره ای با چگالی 14 (که ممکن است مقداری مس، نقره یا سرب در آن وجود داشته باشد)، مس، روی، اقلام گالوانیزه و برخی از انواع سفال های رنگ شده، که همگی از درجه مواد غذایی نیستند و نباید همراه با غذا استفاده شوند، می شود، این امر به ویژه زمانی صادق است که غذاهای اسیدی بالا مانند آب پرتقال با این مواد در تماس باشند.

مهم است که بدانید یک تابه ته مسی، جایی که مس در قسمت بیرونی تابه قرار دارد، کاملا ایمن است، غذا با مس تماس نخواهد داشت.

هنگامی که غذا با سرب، روی یا مس تماس سرویس آرکوپال می گیرد، این مواد شیمیایی می توانند به داخل غذا نفوذ کنند و باعث ایجاد مسمومیت شیمیایی در بدن شوند.

کریستال در واقع به شیشه سربی اشاره دارد، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) توصیه می کند که غذا یا مایعات نباید در ظروف شیشه ای کریستال سرب به دلیل احتمال آلودگی به سرب نگهداری شود.

FDA همچنین توصیه می کند که ظرف کریستال سرب هر روز استفاده نشود و استفاده گاه به گاه مشکلی ندارد، مشخص است که زنان باردار و در سنین باروری و همچنین نوزادان و کودکان به هیچ وجه نباید از ظروف کریستال استفاده کنند.

  • منابع:
    1. Watch out for kitchenware that could chemically contaminate your food
  • تبلیغات: 
    1. پنیر پیتزایی که باعث روشن شدن پوست می شود
    2. سرقت عجیب قفسه پلاستیکی یک مرد از کارخانه!
    3. با پلی استر چرخ خودرو را باد کنید
    4. گوشی که منجر شد و یک خانه را به آتش کشاند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.