اثر سرکه سیب بر فعالیت ضد میکروبی

چندین مطالعه نشان داده اند که سرکه سیب سرشار از اسیدهای آلی، ترکیبات فنلی، تانن ها، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است که به آن ظرفیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی در برابر بسیاری از عوامل بیماری زا می دهد.
کلبک و همکاران گزارش داد  سرکه سیب که فلاونوئیدها (9.48-62.37 میلی گرم در لیتر) و اسیدهای فنولیک (3.81-21.44 میلی گرم در لیتر) فراوان ترین ترکیبات موجود در AV هستند.
مهم ترین انواع فلاونوئیدها در AV فلاونول ها (پروسیانیدین B2، کاتچین ها، و اپی کاتچین)، فلاونول ها، فلوریدزین و فلورتین [12،13] و سایرین شامل کورستین، کامپروفورول، آنتوسیانین، سیانیدین-3-گلوکوزید [و apicotin] بودند.
اسیدهای فنولیک اصلی موجود در AV، همانطور که توسط چندین محقق گزارش شده است، اسید گالیک، اسید کلروژنیک، اسید کافئیک و اسیدهای p-کوماریک بودند.
در واقع، اثر سرکه بر فعالیت سرکه سیب پروبیوتیک ضد میکروبی مربوط به ترکیبات فیتوشیمیایی آن است.
اما خواص سرکه سیب می تواند به عوامل متعددی از جمله شرایط نگهداری، تماس با دیواره ظرف تخمیر، روش های تولید، مواد اولیه و مدت زمان نگهداری باشد که می تواند به کیفیت نهایی محصول نیز کمک کند، سرکه ها.
در مراکش، تعاونی های  سرکه سیب کاشان تولید سرکه بر اساس روش های سنتی با استفاده از تخمیر مایع و حالت جامد است.
هدف از این مطالعه توصیف و ارزیابی تاثیر مشخصات واریته و روش های تولید بر فعالیت ضد باکتریایی سرکه سیب بود.
در این تحقیق، سرکه توسط محبوب ترین سرکه سیب طبیعی گونه های سیب در منطقه ایموزر کندر (Red Delicious، Gala، Golden Delicious و Starking Delicious) تولید و به سه روش با استفاده از تکه های سیب (به عنوان تخمیر جامد)، آب سیب فرآوری شده است.
(به عنوان تخمیر مایع)، و سیب له شده (به عنوان یک حالت میانی).
  • منابع:
    1. The Impact of Apple Variety and the Production Methods on the Antibacterial Activity of Vinegar Samples
  • تبلیغات: 
    1. با کنسرو به جزیره مالدیو سفر کنید.
    2. کشمشی که باعث خشک شدن دریاچه ارومیه شد!
    3. کشف ماهی هایی که در کویر زنده می مانند!
    4. برای اولین بار توانسته اند قلب قورباغه را به میگو پیوند دهند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.