با نوشیدن چای احمد ارل گری احتمال سکته مغزی کمتر می شود. انواع مختلفی از چای از Camellia sinensis به دست می آید که بستگی به نوع درمان آن دارد: علاوه بر چای سیاه، به اصطلاح چای سبز، سفید و اولانگ. چای سبز یکی از پرمصرف ترین چای ها در جهان است .
دانشمندان ژاپنی موارد بیش از 82000 نفر (45 تا 74 ساله) را به مدت سیزده سال مطالعه کردند و به این نتیجه رسیدند که مصرف زیاد چای سبز – و همچنین قهوه – با خطر سکته مغزی و بیماری قلبی عروقی “ارتباط معکوس” دارد.
به هر حال، چند سال پیش، برخی از کشورهای شمال اروپا نسبت به این احتمال ابراز نگرانی کردند که کاتچین ها، فلاونوئیدهای موجود در چای سبز، می توانند اثرات مضری بر کبد داشته باشند.
سازمان ایمنی غذای اروپا این احتمال را ارزیابی کرد و در سال 2018 بیانیهای صادر کرد و توضیح داد که کاتچینهای چای سبز “به طور کلی ایمن” هستند.
از سوی دیگر، اگر مکمل های غذایی حاوی کاتچین مصرف شود، باید مراقب بود که دوز آنها از 800 میلی گرم در روز تجاوز نکند، مقداری که دستیابی به آن تنها با چای دشوار است.
بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی پیوندهای احتمالی بین پلی فنول های موجود در چای (به ویژه پلی فنول های موجود در چای سبز) و پیشگیری احتمالی سرطان را یافته اند. به ویژه، زیرا ظرفیت آنتی اکسیدانی آن می تواند از تکثیر سلولی در تومورهای اندام های مختلف جلوگیری کند.
با این حال، همانطور که توسط مؤسسه ملی سرطان ایالات متحده گزارش شده است، بسیاری از مطالعات نتایج متناقضی را به همراه داشته است که احتمالاً به دلیل تفاوت در متغیرهایی مانند تولید، تهیه و مصرف دمنوش ها و مربوط به افراد شرکت کننده در آزمایشات است. بنابراین، علیرغم نشانه های امیدوارکننده، عناصر جدیدی برای داشتن ایده دقیق تری در این زمینه مورد نیاز است.
پلی فنول های چای سیاه همچنین از رشد باکتری های مسئول بوی بد دهان در حفره دهان و همچنین تولید ترکیبات بد بو توسط این باکتری ها جلوگیری می کند. این توسط دانشمندان دانشگاه ایلینویز در شیکاگو، ایالات متحده تایید شده است.
اگرچه هالیتوز می تواند دلایل زیادی داشته باشد و بنابراین، روش های مبارزه با آن ممکن است به پیچیدگی بیشتری نیاز داشته باشد، نوشیدن چای به صورت روزانه می تواند متحدی در این مبارزه باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.