رب گوجه نیم کیلویی بسته بندی شده، حتی اگر برچسب “خانگی” داشته باشند، توصیه نمی شود. آنها حاوی غلیظ کننده ها، چربی های نامطلوب و قند هستند . تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سریع و بسیار سالم تر و ارزان تر است.
گوجه فرنگی، علاوه بر ویتامین C، آنتی اکسیدان های مهم دیگری (لیکوپن) را فراهم می کند، به ویژه زمانی که با پوست پخته شود (یا سفید شده باشد).(لینک خارجی است)، با پیاز و روغن زیتون. فلور روده را بهبود می بخشد و برای قلب مفید است.
چگونه آن را تهیه کنم؟ یک پیاز را به قطعات کوچک و ریز خرد کنید. 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید.(لینک خارجی است) پیاز روی حرارت متوسط گوجه فرنگی خرد شده یا کنسرو گوجه فرنگی طبیعی له شده را اضافه کنید.
نمک، فلفل و نصف قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید (تا اسیدیته آن گرفته شود). اگر اجازه دهید پیاز کاراملی شود (با حرارت ملایم به مدت 20-30 دقیقه تا عسلی رنگ شود) شکر طبیعی خود را آزاد می کند و نیازی به افزودن شکر به رب نیست.
حرکت دهید و روی آن را بپوشانید (زیرا قطرات تمایل به پریدن دارند) و بگذارید حدود 20 دقیقه روی حرارت کم بپزد. در نیمه پخت، سبزی های انتخابی یا آنهایی را که در خانه داریم اضافه کنید. دستور پخت سنتی نیاز به مقدار زیادی ریحان تازه دارد، اما گاهی اوقات پیدا کردن آن سخت است. نعناع تازه یا پونه کوهی خشک را بپذیرید.
این رب را میتوان به مدت چند روز در یخچال نگهداری کرد تا در تهیههای مختلف استفاده شود. گزینه دیگر، نه چندان سریع، تهیه آن با گوجه فرنگی طبیعی (نوع گلابی) بلانچ شده و پوست کنده است. مقداری برای بطری آن درست کنید یا رب کوچکتر درست کنید (ریحان یا برگ بو را بردارید و از آسیاب سیب زمینی رد کنید و دوباره به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.