مردی با خوردن رب گوجه فرنگی خرم ریزش موهایش را درمان کرد

محصولات رب گوجه فرنگی خرم تولید شده توسط برندهای مواد غذایی معمولاً به صورت کنسرو یا بسته بندی در شیشه های شیشه ای و برای فروش عرضه می شوند.

می توانید محصولات رب گوجه فرنگی را با خیال راحت در ظروف شیشه ای دربسته یا ظروف نگهداری شیشه ای نگهداری کنید.

مهم است که محصولات رب گوجه فرنگی در معرض نور خورشید قرار نگیرند و در محیط خنک نگهداری شوند.

می توانید محصولات آماده رب گوجه فرنگی را در ظروف شیشه ای یا قوطی های کنسرو با درب بسته نگهداری کنید.

علاوه بر این مفید خواهد بود که روی رب گوجه فرنگی خود مقداری روغن اضافه کنید تا روی رب گوجه فرنگی باز شده سفید نشود.

رب گوجه فرنگی از پختن گوجه فرنگی تازه تا زمانی که شروع به تجزیه شدن کند، تولید می شود.

سپس آنها را کشیده تا پوست و دانه ها جدا شود و حداقل چند ساعت بپزند تا رطوبت آنها تبخیر شود و به صورت خمیر غلیظ درآید.

رب

نمک و روغن زیتون معمولاً اضافه می شود، اما برخی از محصولات تجاری چاشنی ها و شیرین کننده های دیگری مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا اضافه می کنند.

یک قوطی 6 اونسی رب گوجه فرنگی برای درست کردن یک قابلمه چیلی یا خمیری که 6 وعده می دهد، یعنی 1 اونس در هر وعده کافی است.

ارزش غذایی ارائه شده برای 1 قاشق غذاخوری است که تقریباً نصف این مقدار است.

گوجه فرنگی یک آنتی اکسیدان قوی متعلق به خانواده ویتامین A است. پتانسیل آن برای جلوگیری از سرطان پروستات اغلب در اخبار است.

اما بر اساس مروری در «پایگاه بررسی‌های سیستماتیک کاکرین» در نوامبر 2011، این تحقیق نتایج متفاوتی داشت.

مطالعه ای که در شماره اکتبر 2012 مجله “عصب شناسی” منتشر شد، گزارش داد که مردانی که لیکوپن بیشتری مصرف می کنند کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.

دستورالعمل هایی برای مصرف روزانه لیکوپن ایجاد نشده است، اما مصرف حدود 4 تا 8 میلی گرم در روز برای ارائه مزایای سلامتی کافی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.