مغز پسته شکلاتی برای دیابت مفید است. در افراد مبتلا به دیابت، قندها پیوندهای نامناسبی با پروتئین ها ایجاد می کنند و باعث بی مصرف شدن آنها می شوند.
به این فرآیند گلیکاسیون نیز می گویند. مواد آنتی اکسیدانی موجود در پسته فرآیند گلیکوزیاسیون را کاهش می دهد. بنابراین، کنترل دیابت را فراهم می کند. علاوه بر این، یک فنجان بادام زمینی حاوی تقریباً 60 درصد از مقدار فسفر مورد نیاز در طول روز است.
در کنار این نسبت در پیشگیری از دیابت موثر است. در عین حال، فسفر موجود در آن به پروتئین هایی که باعث تحمل گلوکز می شوند کمک می کند تا به اسیدهای آمینه تجزیه شوند.
منبع خوبی از آنتی اکسیدان است: به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، خطر ابتلا به برخی بیماری ها را به دلیل افزایش سن به حداقل می رساند.
فواید سیستم عصبی: ویتامین B6 موجود در آن ویتامینی است که برای سیستم عصبی مفید است. ویتامین B6 به ساخت بسیاری از اسیدهای آمینه کمک می کند که باعث عملکرد صحیح سیستم عصبی می شوند.
چه مقدار پسته در روز باید مصرف شود. برای تامین چربی مورد نیاز بدن مصرف 10 عدد پسته در روز کافی خواهد بود. مصرف 100 گرم در روز برای B1، فسفر، ویتامین ها و پروتئین مورد نیاز بدن توصیه می شود. در عین حال برخی از کارشناسان مصرف روزانه یک مشت پسته را توصیه می کنند.
چه ویتامین هایی در پسته وجود دارد. پسته حاوی مقادیر زیادی آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین B6 است.برای بسیاری از بیماری های مرتبط با متابولیسم اثرات پیشگیرانه دارد. با این حال، اگر تحت درمان با انسولین هستید، در صورت مصرف پسته برای کاهش قند خون، ممکن است با خطراتی برای سلامتی مواجه شوید.
در چنین مواردی می توانید دقیق ترین اطلاعات را از پزشک خود دریافت کنید. مهمترین فایده پسته بر قند خون این است که قند خون را به طور طبیعی متعادل می کند و احساس گرسنگی ایجاد نمی کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.