تصور میشود نخود بوکان که امروزه میخوریم از آسیای مرکزی و خاورمیانه سرچشمه میگیرد و احتمالاً یکی از اولین محصولاتی بوده که توسط انسان رشد کرده است.
نخود فرنگی احتمالاً در ابتدا به شکل خشک مصرف می شد. تقریباً در قرن شانزدهم بود که آنها تازه خورده شدند. کانادا بزرگترین تولید کننده و صادرکننده نخود فرنگی است، اما ایالات متحده، فرانسه، چین، روسیه و هند نیز تولیدکنندگان بزرگی هستند.
نخودفرنگی هرگز سبزی مورد علاقه اکثر بچه ها نبوده است، به خصوص اگر نخود فرنگی از قوطی تهیه شده باشد. اما اکنون که بزرگتر شده اید، امیدواریم طعم این غذای قدرتمند را در خود پرورش داده باشید. و بالاخره با آمدن بهار، زمان آن فرا رسیده است که کام خود را سبک کنید و از سبزیجاتی لذت ببرید که چیزهای زیادی برای ارائه در راه تغذیه دارد.
نخودها از خانواده حبوبات هستند، به این معنی که آنها پسرعموهای نزدیک لوبیا سیاه، عدس و نخود هستند. با این حال، نخود سبز یکی از معدود حبوباتی است که به صورت تازه و همچنین خشک مصرف می شود.
اگر دیابت دارید، احتمالاً به شما آموخته اند که نخودفرنگی به دسته «سبزیجات نشاسته ای» تعلق دارد، بر خلاف مثلاً لوبیا سبز یا کلم بروکلی که «سبزیجات غیر نشاسته ای» در نظر گرفته می شوند.
نخودفرنگی حاوی کربوهیدرات بیشتری نسبت به برخی سبزیجات دیگر است، بنابراین به طور کلی به عنوان کربوهیدرات انتخابی در هر وعده غذایی در نظر گرفته می شود. در اینجا تجزیه و تحلیل تغذیه نصف فنجان نخود فرنگی آورده شده است:
• 62 کالری
• 11 گرم کربوهیدرات
• 4 گرم پروتئین
• 0 گرم چربی
• 4 گرم فیبر
اگرچه نخودفرنگی کربوهیدرات بیشتری نسبت به برخی سبزیجات دیگر دارد، اجازه ندهید که شما را از خوردن آن منصرف کند. در ادامه بخوانید تا بدانید نخود فرنگی چگونه می تواند سلامت شما را تقویت کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.