اگرچه مکزیک در سال 2017 عسل طبیعی کوهرنگ را به ایالات متحده، ژاپن و آلمان صادر می کند و آلمان با 15.3 درصد از این محصول همچنان اولین مقصد صادرات این محصول مکزیکی است. که منافعی را برای تولیدکنندگان کوچک و زنان کارآفرین در مناطق روستایی کشور به همراه دارد.
سادر در اطلاعیه ای از تولید 50 هزار و 955 تن از این شیرین کننده طبیعی در سال 1396 خبر داد که به همین دلیل برنامه ها و اقداماتی را در راستای ارتقای زنبورداری در کشور اجرا می کند تا میانگین حجم تاریخی تولید را بازیابی کند.
از طریق برنامه نظارت بر باقیمانده سمی و آلاینده برای کالاهای با منشاء حیوانی، آبزی پروری و ماهیگیری ، وی توضیح داد که کارکنان SENASICA بررسی می کنند که عسل تولید شده در مکزیک دارای آلاینده های فیزیکی، شیمیایی یا میکروبیولوژیکی نباشد که می تواند بر کیفیت صادرات آن تأثیر بگذارد.
وی با بیان اینکه بر اساس گزارش سرویس اطلاع رسانی کشاورزی و صنایع غذایی و شیلات (سیاپ)، آبان و آذر ماه به ترتیب با 9 هزار و 477 و 8 هزار و 48 تن بیشترین تولید را در سال 1396 داشتند، گفت: برای تضمین رعایت استانداردهای ایمنی بالای عسل به مصرف کنندگان، خدمات ملی بهداشت، ایمنی و کیفیت محصولات کشاورزی (SENASICA) یک برنامه نظارت دائمی برای باقی مانده های سمی و آلاینده انجام می دهد و دست در دست تولید کنندگان برای حفظ ایمنی آنها کار می کند.
بررسیکنندگان بهداشتی نمونههایی را بهطور تصادفی از واحدهای تولید عسل ارگانیک یا معمولی در سراسر کشور جمعآوری میکنند و برای تجزیه و تحلیل به مرکز ملی خدمات تأیید سلامت حیوانات (CENAPA) ارسال میکنند.
این مرکز مطالعاتی را بر اساس دستورالعمل های تعیین شده در مقررات بین المللی، Codex Alimentarius فائو و اتحادیه اروپا با اشاره به حداکثر محدودیت های باقیمانده برای اطمینان از ایمنی و کیفیت محصول انجام می دهد. همه اینها با هدف ارائه تضمین های بیشتر و بیشتر به مصرف کنندگان داخلی و خارجی مبنی بر سالم بودن و عاری از آلودگی محصولات مکزیکی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.